AAA

Stołówka

Kierownik żywienia: Pani Wiesława Konowrocka

  • uczniowie klas I-III oraz klasa IVa i Vb szkoły podstawowej jedzą obiady na przerwie po 4-tej lekcji tj. o 11.45
  • uczniowie pozostałych klas IV, V, VI, VII oraz klas gimnazjalnych jedzą obiady na przerwie po 5-tej lekcji tj. o 12.45

Ważne: nieobecność ucznia powinna zostać zgłoszona do godziny 09.00 danego dnia.

Nr. konta do wpłaty za obiady: 88 1030 1508 0000 0005 5009 4118

Jadłospis:

 

 

 

Jadłospis

30.11.2017

Czwartek

ZUPA ZACIERKOWA. KAPUSTA FASZEROWANA MIĘSEM. ZIEMNIAKI. KOMPOT. OWOC.

01.12.2017

Piątek

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM. RYBA W SOSIE KOPERKOWYM. ZIEMNIAKI. SAŁATKA Z OGÓRKA KWASZONEGO. KOMPOT. OWOC.

04.12.2017

Poniedziałek

ŻUREK Z ZIEMNIAKAMI. LENIWE PIEROŻKI POLANE MASEŁKIEM. SURÓWKA Z MARCHEWKI. KOMPOT. OWOC.

05.12.2017

Wtorek

ZUPA JARZYNOWA. KOTLET MIELONY. ZIEMNIAKI. SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ. KOMPOT. OWOC.

06.12.2017

Środa

ZUPA GROCHOWA. GULASZ DROBIOWY. KASZA GRYCZANA. SURÓWKA Z RZEPY BIAŁEJ I SZCZYPIORKU. KOMPOT. OWOC.

07.12.2017

Czwartek

ZUPA KOPERKOWA. KROKIETY Z MIĘSEM. SURÓWKA Z SELERA. KOMPOT. OWOC.

08.12.2017

Piątek

ZUPA SZPINAKOWA. KLOPSY Z RYBY. ZIEMNIAKI. SURÓWKA  WIELOWARZYWNA. KOMPOT. OWOC.

11.12.2017

Poniedziałek

BARSZCZYK CZERWONY. PIEROGI Z SEREM POLANE JOGURTEM ZE ŚMIETANĄ. KOMPOT. OWOC.

12.12.2017

Wtorek

ZUPA KRUPNIK. KOTLET SCHABOWY. ZIEMNIAKI. KAPUSTA KISZONA GOTOWANA. KOMPOT. OWOC.

13.12.2017

Środa

ROSÓŁ Z MAKARONEM. POTRAWKA Z KURCZAKA. ZIEMNIAKI. FASOLKA SZPARAGOWA NA PARZE. KOMPOT. OWOC.

 

14.12.2017

Czwartek

ZUPA  OGÓRKOWA. GULASZ WIEPRZOWY. KOPYTKA. SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ. KOMPOT. OWOC.

15.12.2017

Piątek

 

ZUPA KALAFIOROWA. KOTLET Z RYBY. ZIEMNIAKI. SAŁATA LODOWA Z SOSEM VINEGRE. KOMPOT. OWOC.

18.12.2017

Poniedziałek

KAPUŚNIAK. RYŻ Z SEREM BIAŁYM POLANY JOGURTEM ZE ŚMIETANĄ. JABŁKA DUSZONE. KOMPOT.

19.12.2017

Wtorek

ZUPA FASOLOWA.  FILET Z KURCZAKA W PANIERCE. ZIEMNIAKI. MARCHEWKA NA PARZE. KOMPOT. OWOC.

20.12.2017

Środa

ZUPA SZPINAKOWA  Z RYŻEM. KLOPSY  W SOSIE  KOPERKOWYM. SAŁATKA Z OGÓRKÓW.  ZIEMNIAKI.  KOMPOT. OWOC.

21.12.2017

Czwartek

ZUPA PIECZARKOWA. UDZIEC DUSZONY Z KURCZAKA. RYŻ. SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ. KOMPOT. OWOC.

22.12.2017.

Piątek

BARSZCZYK CZERWONY. PIEROGI Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI POLANE DUSZONĄ CEBULKĄ. SURÓWKA Z SELERA I RODZYNEK. OWOC.

 

SZCZĘŚCIA ZDROWIA  I POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA . SPEŁNIENIA MARZEŃ, UDANYCH WRAŻEŃ , CIEPŁA RODZINNEGO I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO . BAŁWANA  ZE ŚNIEGU , MNIEJ ŻYCIA W BIEGU , PREZENTÓW POD CHOINKĄ I ŚWIĄT SPĘDZONYCH Z RODZINKĄ .

 

                                      ŻYCZY PERSONEL KUCHNI

08.11.2017.

Środa

 

ZUPA PIECZARKOWA . KAPUSTA FASZEROWANA MIĘSEM . ZIEMNIAKI . KOMPOT . OWOC .

09.11.2017.

Czwartek

ŻUREK Z ZIEMNIAKAMI . FILET Z KURCZAKA W SOSIE SŁODKO KWAŚNYM .RYŻ . KOMPOT . OWOC .

10.11.2017.

Piątek

ZUPA WIEJSKA . RYBA NA PARZE . ZIEMNIAKI . SURÓWKA WIELOWARZYWNA  . KOMPOT . OWOC .

13.11.2017.

Poniedziałek

ZUPA BROKUŁOWA  . MAKARON Z SEREM BIAŁYM POLANY POLEWĄ OWOCOWĄ .  KOMPOT . OWOC .

14.11.2017.

Wtorek

ZUPA FASOLOWA . UDZIEC DUSZONY  Z  KURCZAKA  . RYŻ . SURÓWKA Z PEKIŃSKIEJ ANANASA I KUKURYDZY .  KOMPOT  OWOC .

15.11.2017.

Środa

ZUPA WĘGIERSKA . PYZY Z MIĘSEM POLANE DUSZONĄ CEBULKĄ . SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ  . KOMPOT . OWOC .

 

 

SMACZNEGO !

 

Ta strona korzysta z plików cookies. Więcej informacji na temat cookies znajdziesz na Polityka cookies.
Rozumiem. X